Intervisie On Tour Vlaanderen

Bezoek samen met je collega’s de grootste Technische school in Vlaanderen, de hybride leeromgevingen van de T2 techniekcampus in Genk en de meest innovatieve bedrijven van Europa. Hoe kunnen we jongeren boeien en binden voor het Techniekonderwijs van nu en in de toekomst!  

Programma intervisie 2 daagse Vlaanderen

Kijken over de grenzen naar het Techniekonderwijs van morgen, wat zijn de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en onderwijs en wat wordt uw next step voor toekomstbestendig aantrekkelijk Techniekonderwijs. Pijnenburg Techniek Scouting organiseert hiervoor intervisie 2 daagse voor onderwijsprofessionals naar Vlaanderen.

Doelgroep:
U bent een verbinder, netwerker, ontwikkelaar, friskijker met passie voor het Techniekonderwijs, u wilt buiten de lijntjes kleuren en een volgende stap zetten in uw Sterk Techniekonderwijs ambities. U bent nieuwsgierig en gaat graag in gesprek met uw collega’s uit NL en Vlaanderen.

Investering 2 daagse all inn

De all inn investering – incl overnachting 1 persoons kamer, lunches, netwerkdiner, rondleidingen, inhuur Vlaamse onderwijsprofessionals, locatie en catering is € 980,- p/p exclusief btw. 
Info: neem contact op met Adri Pijnenburg, adri@pijnenburgpts.nl of bel 06 55 98 13 00 

 

Aanmelden mail secretariaat@pijnenburgpts.nl

Data 2 daagse 2023-2024:
– 16 en 17 november 2023
– 6 en 7 februari 2024
– 23 en 24 mei 2024
– 18 en 19 juni 2024

Learning lab TechVILLE
Bekijk hier de impressie.